perjantai 3. lokakuuta 2014

PÄIVÄKIRJASTA BLOGI?

Metsänkylän Navetta oli viime syksynä mukana Glorian Blog Awards -kilpailun tuomaristossa ja jakamassa Vintage -sarjan palkintoa. Oli äärimmäisen kiinnostavaa päästä tutustumaan mitä erilaisempiin sisustusalan blogeihin - sellaisiinkin, joihin muuten ei olisi eksynyt. Pohdin myös itsekseni koko tätä uutta mediaa, jota ei edes ollut nimetty vielä silloin, kun itse pidin kahvilamme rakentamisesta päiväkirjaa netissä vuonna 2005. Se olikin siis mitä puhdasverisin blogi! Kirjoittaminen oli hauskaa ja hyödyllistäkin, kun päivän päätteeksi kirjasin ylös eri työvaiheita. Huomasin, että sitä jopa luettiin, kun nettiin heittämääni pannarireseptihuhuiluun tuli vastaukseksi 28 erilaista pannukakkuohjetta. Kaikki testattiin ja niiden kombinaatiosta syntyi Suomen Paras Pannari (?). 

Ps. Blogikilpailun vintagesarjan voitti muuten ihana Vihreä Kamari, jota Tuovi ja Ville kirjoittavat ja kuvaavat täydellä sydämellä. "Vihreälle kamarille" on käynyt hyvä tuuri, kun on saanut tuollaiset omistajat.  

2 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos - ja terveiset sinne upeaan kartanoympäristöön Hattulaan :-) Luin huolella päiväkirjasi ja mieleen jäi moni asia, mutta hauskimpia kuvauksia oli pannareiden maistattaminen rakennusmiehillä ja sen avulla oikeiden makujen valinta kahvilan ruokalistaan. Ja hyvät olivat pannarivalinnat, kahvilassa on varmasti väkeä riittänyt ja monesti olemme mekin siellä jonottaneet :-)

    Tuovi

    VastaaPoista
  2. Hih, tuota Leivintuvan rakennuspäiväkirjaa on aina välillä hauska käydä katsomassa - tulee muistoja mieleen :D Ja hassua huomata että siitä on jo noin kauan aikaa!

    T. Pannukakkutestaaja-fanny ;)

    VastaaPoista